THE ULTIMATE GUIDE TO VERIFICARE ISTORIC AUTO

The Ultimate Guide To verificare istoric auto

The Ultimate Guide To verificare istoric auto

Blog Article

Exista diferite metode si sfaturi utile pentru a verifica corectitudinea kilometrajului unei masini.

Peste ninety% din masinile second-hand comercializate in Romania nu au fost verificate - analiza autoDNA.ro

Deoarece istoricul daunelor poate influenta puterea motorului unui vehicul si poate indica potentialele probleme tehnice, este foarte essential sa verifici acest factor inainte de a cumpara o masina.

În realitate, în funcție de motorizare și întrebuințare există vehicule al căror kilometraj depășește eighty.000km/an fără ca acest rulaj mare să fie trădat de vreo uzură pronunțată a tapițeriei sau stării estetice a masinii.

Citeste in continuare pentru a afla informatiile pe treatment orice conducator auto ar trebui sa le cunoasca:

De asemenea, AutoDNA verifica si kilometrajul authentic al masinii. Manipularea kilometrajului este o tactica folosita uneori de vanzatori si samsari pentru a ascunde uzura reala a vehiculului.

Insa cu AutoDNA, poti verifica daca kilometrajul raportat este autentic sau daca exista suspiciuni de manipulare.

Cumpărătorii de mașini rulate au motive bune să fie suspicioși – dovezile concrete îi pot liniști.

Rapoartele de istoric auto mai multe informatii pentru autovehicule second hand (verificare VIN) sunt utile și pentru a scuti potențialul cumpărător de drumuri inutile spre vehicule care nu advantageă achiziționate, economisind atât timp cât și bani.

Verificarea unei mașini după seria de șasiu/numărul VIN - de ce benefită? Verificarea seriei de șasiu este o parte inerentă a procesului clear de cumpăuncommon și vânzare a vehiculului.. Verificarea seriei de șasiu îmbunătățește eficiența pieței, calitatea produselor și crește prețurile produselor bune. Distingerea unei oferte de multe altele similare. Dacă într-o tranzacție de cumpăscarce sau vânzare este inclus un raport, clientul este mai înclinat să cumpere, chiar dacă prețul vehiculului este mai mare – cealaltă parte percepe o astfel de ofertă ca fiind mai credibilă.

Platforma carVertical ofera atat rapoarte gratuite, cat si cele platite. Rapoartele platite pot oferi informatii suplimentare, cum ar fi gradul de poluare al vehiculului sau detalii despre intretinerea si reparatiile efectuate in trecut.

Printr-o verificare VIN se pot afla day despre severitatea incindentelor în treatment au fost implicate masinile iar mulțumită costurilor orientative de reparație se poate vedea dacă vehiculul în cauză este categorisit drept daună completeă sau daună fullă economică.

Va rugam sa fiti informat ca acest website utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati web site-ul World wide web la nevoile dvs.

carVertical are acces la una dintre cele mai mari rețele de baze de day cu informații despre vehicule. Rețeaua conține nenumăprice puncte de date din toată lumea.

Report this page